4gamers.be

Bijtertje Luis Suarez ook in FIFA 15 geschorst

Door Jay, 29-09-2014 00:04

Een van de opvallende momenten van het wereldkampioenschap voetbal afgelopen zomer was het incident waarbij Luis Suarez van Uruguay zijn tanden zette in de Italiaanse verdediger Giorgio Chiellini. De FIFA schorste Suarez toen tot eind oktober en die schorsing zit ook in FIFA 15, zo blijkt.

Wie op de transfermarkt van FIFA 15 Ultimate Team zoekt naar Luis Suarez, krijgt geen resultaat, terwijl spelers die in de carrièremodus aan de slag gaan met Barcelone een bericht krijgen van de "Chief Executive" met de melding dat Suarez geschorst is tot 26 oktober. Speel je een vriendschappelijke wedstrijd in de Kick-Off mode, dan is Suarez wel beschikbaar, al start hij standaard wel als een reservespeler.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.