4gamers.be

Hitman: Sniper gelanceerd voor iOS

Door Jay, 06-10-2014 00:02

In juni werd Hitman: Sniper aangekondigd en inmiddels is het spel gelanceerd, hier en daar toch, zoals in Canada. Het betreft dus een zogenaamde soft-launch, wat je kan vergelijken met een testperiode, waarbij bepaalde landen het spel al beschikbaar gesteld krijgen zodat feedback kan verzameld worden en er eventueel nog aanpassingen kunnen doorgevoerd worden alvorens het spel wereldwijd te lanceren.

Hitman: Sniper is momenteel beschikbaar voor iOS, maar mogelijk dus nog niet overal. Wanneer de game bij ons verschijnt, is niet bekend en ook over een eventuele Android-versie is voorlopig nog niet veel gezegd, maar normaal krijgt ook dat platform de game voorgeschoteld. Het spel is free-to-play, bevat 150 missies en is in wezen de Sniper Challenge die ook al als aparte mini-game verscheen in aanloop naar de release van Hitman: Absolution.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.