4gamers.be

GRID: Autosport krijgt ondersteuning voor Oculus Rift

Door Jay, 08-10-2014 18:09

Codemasters heeft aangekondigd dat er binnenkort een patch verschijnt voor GRID: Autosport die ondersteuning voor de Oculus Rift toevoegt. Er wordt wel benadrukt dat het nog maar om een experiment gaat en dat dus mogelijk nog niet alles helemaal werkt zoals het zou moeten. Bovendien zullen de menu's bijvoorbeeld al niet in VR mode draaien. Of dat erg is, valt echter te betwijfelen. De menu's van de game zijn namelijk niet voor virtual reality gemaakt en dus zou navigeren via de Oculus Rift gewoon extra moeilijk zijn. Voorts zou de game grafisch stevig teruggeschroefd worden om goed te kunnen draaien in virtual reality, om zo een goede framerate te kunnen verzorgen. Meer details zijn hier te vinden.

GRID: Autosport screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.