4gamers.be

Een gevaarlijke wereld in The Evil Within

Door Jay, 10-10-2014 18:01

De release van The Evil Within, de nieuwe game van de maker van Resident Evil, komt dichter en dichter en bij Bethesda doen ze er alles aan om ons warm te maken voor het horroravontuur. Nieuwe trailers en informatieve video's verschijnen dan ook met enige regelmaat en deze keer is er een video vrijgegeven die het heeft over de geschifte wereld die we leren kennen in The Evil Within. Tijdens ons avontuur worden we blijkbaar geconfronteerd met een surrealistische wereld waar dingen vaak niet zijn wat ze lijken, al kan je er wel van op aan dat in die wereld vertoeven je je leven kan kosten. Ook de omgevingen waarin je je bevindt en de puzzels die je moet oplossen kunnen je naar je laatste adem leiden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.