4gamers.be

Kleinste handheld ter wereld groot succes op Kickstarter

Door Jay, 12-10-2014 00:13

Op Kickstarter wordt momenteel geld ingezameld voor TinyScreen, een erg klein beeldschermpje dat in het verlengde ligt van een eerder gelanceerd TinyCircuits project, voornamelijk bedoeld voor hobbyisten. Je kan verschillende pakketjes bestellen, zoals bijvoorbeeld een Video Player Kit of een Smart Watch Kit. Er is evenwel ook een Video Game Kit beschikbaar. Die bevat alle componenten om een mini-handheld in elkaar te knutselen, waarna je er onder meer Flappy Bird op kan spelen. Het doel was om 15.000 dollar op te halen voor TinyScreen, maar met nog 13 dagen te gaan zit men al aan ruim 80.000 dollar. Een succes dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.