4gamers.be

Interesse in een deluxe 4Gamers t-shirt? Laat van je horen!

Door Jay, 15-10-2014 19:48

4Gamers bestaat inmiddels 4 jaar en dat vieren we naar goede gewoonte weer met een prijzenfestijn. Dit jaar geven we een hoop "prijzen van eigen kweek" weg, zoals bijvoorbeeld een t-shirt, maar daar blijft het natuurlijk lang niet bij. Deze wedstrijden zijn natuurlijk in de eerste plaats bedoeld om jullie nog eens te verwennen, maar daarnaast dienen ze ook om eens te polsen naar jullie interesse voor 4Gamers merchandise.

In het verlengde van de wedstrijd voor een 4Gamers t-shirt willen we graag ook eens polsen in hoeverre jullie interesse zouden hebben in een "deluxe" 4Gamers t-shirt. Dit is nog een ander design dan wat er te winnen valt bij de wedstrijd, maar desalniettemin willen we jullie mening erover horen. Het deluxe 4Gamers t-shirt heeft een extra speciaal design dat over de schouder heen loopt, wat in combinatie met andere factoren de productiekost omhoog jaagt. Eens polsen naar jullie interesse is dan ook geen overbodige luxe.

Laat je stem horen in de comments


Graag hadden we geweten hoeveel je bereid bent om te betalen voor het deluxe 4Gamers t-shirt. Dat kan je laten weten door in de comments een van onderstaande opties te plaatsen. Jullie medewerking wordt ten zeerste gewaardeerd.

Hoeveel zou je willen betalen voor een deluxe 4Gamers t-shirt?

A. Tussen 30 en 35 euro
B. Tussen 35 en 40 euro
C. Tussen 40 en 45 euro
D. Tussen 45 en 50 euro
E. Ik zou zo'n t-shirt sowieso nooit kopen

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.