4gamers.be

Ubisoft overwoog heel even vervolg op Far Cry 3

Door papfles, 16-10-2014 00:08

Binnenkort kunnen we met Far Cry 4 aan de slag, maar met Far Cry 3 had Ubisoft ook een immens schot in de roos beet. Vele fans hadden dan ook gehoopt dat men een vervolg zou breien aan die game en misschien zelfs Vaas weer konden optrommelen, een behoorlijk populair (en ondertussen ook wel iconisch) personage.

Ook bij Ubisoft heeft men even die denkpiste overwogen, maar men is er na een paar dagen toch vanaf gestapt. "Al snel beseften we dat we die richting niet uit wilden. Dat was dan ook het einde van de gesprekken over Far Cry 3.5, gesprekken die zowat 4 dagen hebben geduurd", zegt Ubisoft. Men is dan over nieuwigheden beginnen brainstormen en zo stilaan tot een concept gekomen voor Far Cry 4.

Far Cry 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.