4gamers.be

Halo: The Master Chief Collection krijgt day-one update van 20GB

Door Jay, 17-10-2014 17:01

Microsoft en 343 Industries hebben wat nieuws de wereld ingestuurd aangaande Halo: The Master Chief Collection. Om te beginnen is de game goud gegaan, dus de code wordt nu op discs gezet. Verder is de Europese release van het spel enkele dagen vervroegd om samen te vallen met de Amerikaanse release op 11 november.

Verder werd ook onthuld dat de game een day-one update zou krijgen die maar liefst om en bij de 20GB groot zal zijn. De compilatie gebruikt namelijk al zo goed als alle beschikbare ruimte op de Blu-ray disc (45GB) en 343 Industries wilde geen zaken forceren en inleveren op de kwaliteit om alles toch maar op één disc te krijgen. De day-one update zal daarom nog enkele zaken toevoegen, zoals de multiplayer en enkele features. Deze day-one patch zou wel al voor de release kunnen gedownload worden door wie een pre-order heeft en tijdens de installatie van de nieuwe componenten kan sowieso al aan de slag gegaan worden met de singleplayer campaigns.

Tot slot werd ook nog meegegeven dat Spartan Ops, de Halo 4 co-op experience van 10 episodes, in december wordt beschikbaar gesteld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.