4gamers.be

Far Cry 4 Season Pass uit de doeken gedaan

Door Jay, 21-10-2014 00:03

We wisten al dat Far Cry 4 een Season Pass zou krijgen (en anders viel het wel te verwachten natuurlijk), maar over de inhoud van die Season Pass was vooralsnog niets bekend. Nu heeft Ubisoft de extra content evenwel uit de doeken gedaan, dus hieronder kan je het overzichtje vinden. Het gaat vooral om extra missies, aangevuld met een extra PvP mode en de kans om yeti's tegen het lijf te lopen. De Far Cry 4 Season Pass is beschikbaar vanaf 18 november en kost 29,99 euro.

The Syringe – Gelijktijdig met de volledige game verkrijgbaar. Houd een geheim en gevaarlijk recept uit de handen van Pagan Min en zorg ervoor dat hij het niet tegen de rebelerende troepen gebruikt. Speelbaar in singleplayer en coöp.

Escape from Durgesh Prison – Ajay en Hurk zijn gevangen genomen en gemarteld in Yuma’s gevangenis. Ontsnap en overleef, samen met een vriend.

Hurk Deluxe Pack – Vijf missies, speelbaar in singleplayer en coöp, inclusief Yak Farm, Blood Ruby, en Hurk’s Redemption. Gebruik een arsenaal van wapens inclusief het harpoengeweer van Hurk.

Overrun – Speel als Rakshaha of Golden Path in deze PvP-modus en beheers een aantal neutrale locaties, verspreid over het landschap van Kyrat, om ze te beschermen van jouw tegenstanders.

Valley of the Yetis – Ajay’s helikopter is neergestort op een onvergevensgezinde bergrichel van de Himalayas. Ontdek de bevroren landschappen en vind gereedschappen om je kamp te beschermen van een gevaarlijke cult wanneer het nacht wordt. Met singleplayer- en coöp-opties speel je niet alleen, maar in de donkerste grotten heb je meer te vrezen dan de cult, terwijl de yeti’s hun prooi stalken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.