4gamers.be

Gabe Newell met de dood bedreigen is geen goed idee

Door Jay, 21-10-2014 17:16, bron: polygon

Mensen met de dood bedreigen is natuurlijk nooit een goed idee, maar de ene keer pakt het al wat slechter uit dan de andere keer. Gabe Newell, de baas van Valve, met de dood bedreigen bleek alvast niet zonder gevolgen voor Mike Maulbeck, de ontwikkelaar van Paranautical Activity. Maulbeck vond het erg frustrerend dat zijn game op Steam nog steeds onder Early Access stond terwijl het spel inmiddels al een "full release" had gekregen. Via Twitter noemde hij Valve incompetent en beschreef hij Steam als een "awful fucking monopoly."

Om zijn scheldtirade te beëindigen, zei Maulbeck nog dat hij Gabe Newell zou vermoorden, een tweet die nadien verwijderd werd. Bij Valve hebben ze de tweet vermoedelijk echter wel gezien, want het duurde niet erg lang vooraleer Paranautical Activity van Steam gegooid werd, samen met Mike Maulbeck zelf. Maulbeck heeft al toegegeven dat zijn uitlatingen niet slim waren, maar dat hij ze uiteraard niet meende en dat hij hoopt om de zaken met Valve nog te kunnen rechtzetten. Hij beseft evenwel dat dat moeilijk zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.