4gamers.be

Nieuw Kickstarter project van Planetary Annihilation-maker opgedoekt

Door Jay, 22-10-2014 00:09

Begin deze maand werd een Kickstarter gelanceerd voor Human Resources, het nieuwe project van Uber Entertainment, dat met Planetary Annihilation reeds een Kickstarter-succes had. Human Resources kan dat succes evenwel niet evenaren. Voor het project was men op zoek naar 1,4 miljoen dollar, maar dat doel zou niet meer gehaald kunnen worden en dus werd de stekker uit de campagne getrokken, met een bedrag van 384.358 dollar op de teller. Uber sluit niet uit dat Human Resources op een andere manier, in een andere vorm, alsnog tot leven zal komen, maar de Human Resources zoals het werd gepresenteerd via Kickstarter is wel definitief dood verklaard.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.