4gamers.be

Komt Apple met eigen console? - update 2

Door Jay, 01-04-2011 12:55

Update 2

Twee dagen nadat de oorspronkelijke afbeelding voor het eerst lekte, is er nu een tweede afbeelding opgedoken van hetzelfde document. De nieuwe afbeelding is scherper en dus beter leesbaar. Ook toont het meer van het document en dus is er een halve alinea extra info beschikbaar gekomen. De afbeelding staat op pagina 2 van dit bericht en de belangrijkste elementen staan in het rood aangeduid.

Update 1 (30/03/2011, 13u12)

Het was even zoeken maar inmiddels hebben we een link naar de bewuste afbeelding gevonden. In het geval je de afbeelding niet (meer) kan zien, laat dan iets weten, dan zetten we hem zelf terug online.

Origineel (30/03/2011, 11u17)

De laatste dagen zijn er een hoop geruchten opgedoken omtrent Apple en dan vooral over de onthulling van een nieuwe iPhone en iOS 5. Hoe de vork precies in de steel zit, is onduidelijk, maar inmiddels is wel al gebleken dat Apple rond dezelfde tijd als de E3-beurs een eigen evenement organiseert, waar het uiteraard het een en het ander zal tonen. De geruchten staan ondertussen niet stil, en vandaag komt dan ook het bericht dat Apple mogelijk met een eigen console komt.

Op verschillende fora duikt immers een afbeelding op van een document dat zou gelekt zijn door een Apple-werknemer. Aanvankelijk zou het document via Twitter de wereld ingestuurd zijn, maar van die oorspronkelijke tweet is inmiddels niets meer terug te vinden. Ook lijkt de afbeelding vaak verwijderd te worden van hosting sites. De vraag is dus of Apple inmiddels al in gang is geschoten om al het bewijs te verwijderen, hetgeen de geruchten uiteraard alleen maar kracht bijzet.

Het document zou al dateren van oktober vorig jaar en zou gaan over de toekomstplannen van Apple. Aan het begin van het document zou een opsomming gestaan hebben van toekomstig te verschijnen hardware. Zo wordt er melding gemaakt van de nieuwe MacBook Pro in februari en de iPad 2 in maart, data die inmiddels blijken te kloppen. Verder zou er sprake zijn van een nieuwe versie van de iPhone 4 in september. In oktober zou een nieuwe MacBook Air verschijnen, terwijl voor november iets gepland staat dat gebruik zou maken van 3D, aldus de benaming.

Tot slot wordt er nog, ook voor november 2011, melding gemaakt van de iBox. Uiteraard is het onduidelijk wat al deze zaken precies inhouden, omdat het document niet in zijn geheel gelekt is. Wel zouden de eerste paragrafen duiden op de ontwikkeling van een console en naar verluidt zouden, voor wie goed kijkt, ook de woorden 'iBox, console, E3 2011' zichtbaar zijn. Apple heeft voorlopig nog niet gereageerd op de lek en vooralsnog is het nog zoeken naar de bewuste afbeelding, omdat vele links na verloop van tijd niet meer lijken te werken. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.