4gamers.be

Klacht van dictator tegen COD: Black Ops 2 geseponeerd

Door papfles, 29-10-2014 08:40

Manuel Noriega, de voormalige dictator van Panama, vond het niet kunnen dat Call of Duty: Black Ops 2 zijn gelijkenis had gebruikt in het spel en dus eiste hij een schadevergoeding via de rechtbank. Die heeft nu echter beslist dat Activisions creatieve inspanningen ervoor gezorgd hebben dat het spel een succes is geworden en niet dat de zogenaamde aanwezigheid van Noriegas evenbeeld voor een economisch voordeel heeft gezorgd bij Call of Duty Black Ops 2. Bij Activision was men uiteraard tevreden met de 'winst'. Rudy Guliani, de voormalige burgemeester van New York die Activision bijstond in deze zaak, drukte het als volgt uit: "Dit was een absurde rechtszaak en we zijn blij dat een bekende misdadiger niet gewonnen heeft."

Call of Duty: Black Ops II screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.