4gamers.be

Big Alpha van Evolve voor PS4 uitgesteld

Door Jay, 31-10-2014 19:35

Wie had gehoopt dit weekend op zijn of haar PS4 aan de slag te kunnen met de Big Alpha van Evolve is eraan voor de moeite. Er zijn namelijk problemen opgedoken met de PS4-versie van de Big Alpha, die moeilijkheden lijkt te ondervinden in combinatie met de recente firmware 2.0 update.

Op PS4 is de Big Alpha voorlopig dus uitgesteld, maar op pc en Xbox One kan er wel gespeeld worden. 2K wil mensen met een PS4-code dan ook voorzien van een code voor pc of Xbox One, zodat ze dit weekend alsnog kunnen spelen indien ze een van dei platformen hebben. Om aan een nieuwe code te geraken, moet je onderstaande instructies volgen.

► Go to http://www.evolvegame.com/bigalpha

► Fill out the form completely including the registration code, referral code, and a valid email

► Check your email for an official invite with your product voucher code

► Redeem the product voucher code on the platform of your choice to download the game

► Registration Code: 05379-29749-32069

► Referral Code: EvolveBigAlpha4v1

Evolve screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.