4gamers.be

Just Cause 3 met microtransacties gelekt?

Door Jay, 05-11-2014 00:11, bron: neogaf

Rond Just Cause 3 doen al een hele tijd geruchten de ronde, maar een officiële aankondiging is er nog niet van gekomen. Nu evenwel zouden screenshots zijn opgedoken waarvan vermoed wordt dat ze afkomstig zijn van een nieuwe Just Cause game, wat dan mogelijk Just Cause 3 is. Wat meteen opvalt, is dat er gebruik gemaakt wordt van een soort diamanten waarmee je blijkbaar zaken, zoals wagens, kan huren of kopen. Dit doet vermoeden dat er microtransacties van de partij zullen zijn, en hier en daar wordt ook al gespeculeerd dat het om een free-to-play Just Cause zou gaan, wat gezien de huidige gang van zaken bij uitgever Square Enix niet eens zo verwonderlijk zou zijn.

Hieronder de screenshots in kwestie, maar uiteraard is het belangrijk om hier alsnog de nodige portie zout over te strooien. Het is immers onduidelijk waar de screenshots precies vandaan komen en dus is het opletten geblazen voor een hoax.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.