4gamers.be

The Division: "Elk platform maximaal gebruiken"

Door papfles, 06-11-2014 10:03

Als je met een multiplatform titel zit, dan wordt er al snel met argusogen gekeken naar de verschillende versies. Vaak gebeurt het namelijk dat bepaalde versies niet meteen even veel aandacht krijgen en dat er dus mindere elementen aanwezig zijn. Bij The Division wil men in elk geval niet dat mensen denken dat alles op de "kleinste gemene deler" wordt gezet en dat platformen die misschien meer aan kunnen, opzij worden geschoven.

"We willen natuurlijk een game maken die er op elk platform geweldig uit ziet, dus zowel op pc, Xbox One als PS4. [...] We proberen het maximale uit elk platform te krijgen. De Xbox One krijgt zijn portie aandacht, PS4 ook en bij pc kunnen we er natuurlijk wat extra uitpersen op basis van de hardware die je hebt", legt het team achter de game uit. Daarbij zal de framerate en de resolutie dus per platform beslist worden, "anders lijdt iedereen eronder".

Tom Clancy's The Division screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.