4gamers.be

Ubisoft doet je twijfelen aan het credo van de Assassins

Door Jay, 07-11-2014 17:25

Ubisoft heeft de laatste tijd vooral Assassin's Creed Unity in de schijnwerpers geplaatst, waardoor je haast zou vergeten dat ook Assassin's Creed Rogue er zit aan te komen. In die game keer je de Assassins de rug toe en sluit je je aan bij de Templars, wat voor spelers misschien een vreemd perspectief is na lang de kant van de Assassins de hebben gekozen. In aanloop naar Assassin's Creed Rogue wil Ubisoft je dan ook laten twijfelen aan het credo van de Assassins en dat door een interactieve ervaring te bieden die terugkeert in de tijd en belangrijke momenten uit de geschiedenis van Assassin's Creed te laten zien vanuit het standpunt van zowel Assassins als Templars. Voor deze "Question the Creed" ervaring kan je hier terecht.

Assassin's Creed Rogue screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.