4gamers.be

The Binding of Isaac: Rebirth geteased voor 3DS en Wii U?

Door Jay, 11-11-2014 12:20

Vorige week verscheen de remake van The Binding of Isaac, die de ondertitel Rebirth meekreeg, voor pc, PS4 en PS Vita en nu ziet het ernaar uit dat het spel ook voor 3DS en Wii U zal verschijnen. Uitgever Nicalis stuurde via Twitter namelijk onderstaande foto de wereld in, samen met de vraag "What's happening?". Duidelijk een teaser dus, alleen is het steeds vraag wat er precies wordt geteased.

In dit geval kunnen we natuurlijk wijzen op het bovenste scherm van een 3DS XL dat te zien is in de rechter onderhoek van de foto. Op het scherm is het menu van The Binding of Isaac: Rebirth te zien en dus is het aannamelijk om te veronderstellen dat de game is goedgekeurd door Nintendo, wat enigszins vreemd is omdat de originele game nog werd afgekeurd. Het beeld op het tv-scherm zou eventueel afkomstig kunnen zijn van een Wii U-versie, die vorige maand schijnbaar ook al geteased werd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.