4gamers.be

Sega tevreden met Valkyria Chronicles-verkoop op pc

Door papfles, 13-11-2014 08:32

Valkyria Chronicles is één van de pareltjes van de PS3-generatie, maar was niet meteen een verkoopsucces. Geruime tijd na de release van de game heeft Sega nu beslist om de game naar Steam over te hevelen en dat blijkt een geweldige beslissing te zijn geweest. Het spel is immers vlot naar de eerste plek van de verkoopslijsten geklommen en dat stemt de uitgever uiteraard gelukkig.

"We willen de kans aangrijpen om alle fans te bedanken voor hun steun om deze lancering een ongelooflijk succes te maken", maakt Sega duidelijk. Het spel heeft "alle verwachtingen en voorspellingen weggeblazen", blijkbaar. Het is dan ook de vraag of dit Sega zal overtuigen om andere games ook naar pc over te brengen.

Valkyria Chronicles screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.