4gamers.be

Aonuma: "Zelda Wii U ziet er nu beter uit dan op E3"

Door Phazon, 13-11-2014 11:13, bron: nintendoeverything

The Legend of Zelda voor Wii U wist tijdens E3 heel wat gamers te imponeren met de unieke graphics en enkele nieuwe conventies zoals het verkennen van één grote, open wereld. Het hoofd van het Zelda-team bij Nintendo, Eiji Aonuma, heeft in een recent interview te kennen gegeven dat men heel wat verschillende soorten grafische stijlen heeft overwogen voor het spel. Aangezien hij toch over graphics bezig was, liet hij ook meteen weten dat de game er op dit moment nog beter uitziet dan hetgeen op E3 getoond werd.

Daarnaast liet de beste man ook weten dat de vijand die getoond werd tijdens de teaser er eentje is die nog nooit in de serie zat. We zouden met een strategie op de proppen moeten komen om deze te verslaan terwijl we vluchten met ons paard. Tot slot gaf Aonuma nog mee dat we waarschijnlijk tijdens de volgende E3-beurs meer zullen horen van de game. The Legend of Zelda Wii U staat gepland voor een release in 2015.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair