4gamers.be

Warlords of Draenor krijgt te maken met DDOS-aanval

Door papfles, 14-11-2014 08:11

Om een of andere reden lijken sommige mensen er plezier in te scheppen om online services zodanig aan te pakken dat ze de toegenomen traffiek niet meer kunnen verwerken en zo dus problemen krijgen. Ook bij World of Warcraft: Warlords of Draenor lijkt dat het geval te zijn, want bij de lancering ging alles een pak moeizamer dan verwacht.

Blizzard laat weten dat het een "minder dan ideale ervaring" is bij de lancering, maar dat men er wel aan werkt. Een grote reden is dat men te maken heeft gekregen met een DDOS-aanval, waardoor er een zekere lag op de servers is. Blizzard heeft onder meer het aantal mensen per "realm" beperkt om het in-game wat draaglijker te houden, maar dat wil wel zeggen dat het even kan duren voor je toegang hebt tot de game. 

World of Warcraft: Warlords of Draenor screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.