4gamers.be

Captain Toad was oorspronkelijk een Zelda-game

Door Phazon, 17-11-2014 00:01

Captain Toad: Treasure Tracker ziet eruit als een schattige puzzelgame waarin Captain Toad de aandacht naar zich toe zal trekken, maar hij was niet de oorspronkelijke held van de game. De game werd immers eerst met Link (uit The Legend of Zelda) in het achterhoofd gemaakt. Vermits er niet gesprongen kon worden vond Shinya Hiratake (de director) niet dat het spel paste bij Mario. Een prototype werd gemaakt met Link en uiteindelijk in Super Mario 3D World gestopt als mini-game met Captain Toad. Miyamoto (die sowieso al zijn goedkeuring gaf) sprak het team nadien aan om er een volledige game van te maken en zo geschiedde dus met Captain Toad: Treasure Tracker.

Captain Toad: Treasure Tracker screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.