4gamers.be

Sony geeft gratis DLC aan DriveClub-spelers

Door papfles, 17-11-2014 00:14

Het online gedeelte van DriveClub was niet meteen hetgene waar Sony al te trots op zal terugkijken eenmaal 2014 voorbij is. Vele gamers klaagden (en klagen) dan ook steen en been over hoe het er allemaal aan toe ging en Evolution Studios heeft nu dan ook uit de doeken gedaan hoe het die gamers zal compenseren. Zo zullen de DLC-pakketjes die in november uitkomen, gratis worden weggegeven aan alle DriveClub-eigenaars. 

Om te vermijden dat mensen met een Season Pass nu eigenlijk minder krijgen, zullen die ook extra DLC krijgen. Die 4 extra pakketjes zullen aan het einde van de normale Season Pass-content worden toegevoegd aan de game. Zo zal iedereen met de Season Pass nog altijd 38 nieuwe wagens, 176 events en 80 liveries krijgen, bovenop de gratis DLC (met 5 nieuwe wagens, 22 events, 10 trophies en 10 liveries). Ondertussen blijft men ook verder werken aan de online problemen en de overige features die men nog wil toevoegen.

DriveClub screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.