4gamers.be

Overval tijdens middernachtlancering GTA V

Door Jay, 19-11-2014 15:11, bron: abc7chicago

In Texas hadden enkele gamers zich de middernachtlancering van GTA V voor PS4 en Xbox One vermoedelijk wel anders voorgesteld. Ze stonden buiten een GameStop winkel te wachten tot het middernacht was, maar op een bepaald moment kwamen enkelde gemaskerde personen hen en de winkel overvallen. De gamers die buiten stonden te wachten moesten hun geld en gsm's afgeven en ook uit de kassa van GameStop werd geld genomen. De overvallers hadden vuurwapens bij zich en één klant werd aangepakt met een taser. Verder vielen er wel geen slachtoffers, dus dat is alvast een geluk. De daders zijn nog niet gevonden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.