4gamers.be

Riot Games past bansysteem voor League of Legends aan

Door papfles, 21-11-2014 08:42

Riot Games probeert al geruime tijd om League of Legends iets "vriendelijker" te maken voor alle spelers. Er zijn namelijk meer dan genoeg gamers die het blijkbaar niet kunnen laten om elkaar danig uit te schelden als het niet loopt zoals gehoopt, wat de speelvreugde voor andere gamers de dieperik in trekt. Nu heeft de ontwikkelaar weer wat aanpassingen doorgevoerd.

Een weekje geleden liet men al weten dat positief ingestelde spelers beloningen mogen verwachten, maar ook voor de moeilijke gevallen verandert er wat. Zo zullen competitieve spelers geen "permaban" meer krijgen, maar lopen ze het risico om 1 van 2 mogelijke straffen te krijgen. Ofwel krijgen ze een "fixed" ban, die maximaal 1 volledig seizoen kan duren en vervolgens geëvalueerd wordt, ofwel wordt het een "indefinite" ban. Deze laatste omvangt minstens 1 volledig seizoen, maar kunnen dus ook veel langer duren. De verandering is vooral bedoeld om "spelers een tweede kans te geven", iets wat met een permaban niet meteen mogelijk was.

League of Legends screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.