4gamers.be

Sexy PlayStation dokter vraagt hoe vaak je het hebt gedaan

Door Jay, 22-11-2014 00:08

Sony zet dezer dagen stevig in op de promotie van Share Play, maar ook Remote Play is een feature die men graag in de schijnwerpers zet. Daarvoor wordt natuurlijk gebruik gemaakt van reclame, en in het geval van Remote Play is dat onderstaande reclame. De sexy dokter is er redelijk zeker van dat we het vandaag al gedaan hebben en misschien wel meerdere keren. Ook vraagt ze zich af hoe vaak we het gisteren hebben gedaan en of we misschien denken dat we het te vaak doen. Geen nood echter, want blijkbaar doet iedereen het en als we willen, kunnen we het zelfs met haar doen. Haar PSN ID vergeet ze dan wel te vermelden, maar soit.

Of deze reclame goed uitpakt voor Sony is wel nog maar de vraag. Het filmpje stond aanvankelijk op het YouTube-kanaal van PlayStation Benelux, met ondertitels, maar daar is het inmiddels niet meer te bekijken. Mogelijk hebben negatieve comments over de aard van de campagne daar iets mee te maken, maar zeker is dat niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.