4gamers.be

StarCraft II-speler uit toernooi gezet na "rape"-tweet

Door papfles, 24-11-2014 13:26

De emoties laaien soms hoog op tijdens een potje gaming. Mihaylo "Kas" Hayda, een Starcraft II-speler, pepte zich via Twitter op onderstaande manier op voor zijn wedstrijd tegen Madeleine "MaddeLisk" Leander. De wedstrijd, die na een paar minuten al even werd gepauzeerd, ging uiteindelijk wel door en Kas won ook met 0-2 van MaddeLisk. Toch werd MaddeLisk naar de volgende ronde gestuurd, want Kas werd omwille van zijn uitlatingen uit het toernooi gezet. Hij verontschuldigde zich nadien ook voor zijn gedrag.

"Ik weet niet wat zeggen. Ik was, op zijn minst gezegd, bijzonder verrast. Het is angstaanjagend dat dit uit de mond van een professionele speler komt. De organisators hebben in elk geval gedaan wat ze konden", zei Madeleine zelf.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.