4gamers.be

Child of Light winstgevend genoeg voor een sequel

Door Jay, 24-11-2014 16:40, bron: gamesindustry

Creative director Patrick Plourde, die na Far Cry 3 van Ubisoft de vrijheid kreeg om zijn eigen ding te doen, heeft laten weten dat Child of Light winstgevende genoeg was om een sequel te kunnen realiseren. De game was wel niet zo winstgevend als pakweg een Assassin's Creed, maar blijkbaar werden er dus wel voldoende centjes binnengehaald om een vervolg te kunnen verantwoorden.

Natuurlijk is hiermee niet per se gezegd dat er inderdaad een vervolg komt, maar het is wel duidelijk dat ook kleinere projecten als deze succesvol kunnen zijn. Ook Far Cry 3: Blood Dragon en Valiant Hearts zijn daar trouwens voorbeelden van. Ubisoft lijkt zijn creative directors wat dat betreft ook effectief meer vrijheid te geven. Het Child of Light team is inmiddels een volwaardig team binnen Ubisoft Montreal dat zijn eigen ding mag doen en ook de creative director van Far Cry 4 kreeg onlangs groen licht van Ubisoft voor zijn eigen project.

Child of Light screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.