4gamers.be

Sony vergoedt PS Vita-kopers vanwege misleidende marketing

Door papfles, 26-11-2014 09:04

In Amerika heeft een officiële instantie, de Federal Trade Commission, Sony op de vingers getikt vanwege diens marketingcampagne voor de PS Vita. Bij de lancering werd er immers ook gecommuniceerd dat het toestel gamers zou toelaten om via Remote Play PS3-games te spelen en dat je een game kon pauzeren en vervolgens kon verderspelen op je PS VIta. 

De FTC vond dit misleidend en dat heeft Sony ertoe aangezet om de zaak in der minne te regelen. Daarbij zal iedereen (uit de Verenigde Staten) die een PS Vita heeft gekocht voor 1 juni 2012 25 dollar teruggestort krijgen of 50 dollar in credit krijgen voor een volgende aankoop.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.