4gamers.be

Eind 2015 DayZ bèta, full release in 2016

Door papfles, 27-11-2014 00:04

De ontwikkeling van DayZ blijft maar duren en is voor sommigen zelfs al iets te lang bezig, maar men blijft rustig verder werken. Nu heeft men ook een stappenplan onthuld zodat mensen duidelijker weten wanneer de game volgende fases zal betreden. Daaruit blijkt dat men van plan is om een bèta te lanceren in het vierde kwartaal van 2015, met andere woorden binnen een jaar. Op dat moment zal de game ook 34,99 euro kosten (nu is het 23,99 euro). De volledige game, de full release, zal voor de eerste helft van 2016 zijn en dan betaal je 39,99 euro voor de game.

Tegen het derde kwartaal van 2015 zou er ook een consoleversie speelbaar moeten zijn, maar daarbij wordt niet meteen gezegd of die voor het grote publiek is of eerder voor intern gebruik. De toekomst van DayZ lijkt nog aanzienlijk veel ontwikkeling te omvatten dus.

DayZ screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.