4gamers.be

"Games zoals Destiny zijn moeilijk om te reviewen"

Door papfles, 27-11-2014 09:32

Er is al wel wat kritiek gekomen op de manier waarop sommige games hun embargo's leggen voor reviews, net zoals sommige uitgevers games pas uitsturen als de game al is uitgekomen. De COO van Bungie, Pete Parsons, kreeg dan ook de vraag voorgeschoteld hoe men ervoor kan zorgen dat een game als Destiny op een deftige manier gereviewd kunnen worden. 

"Het is zo dat er heel wat mensen die in het begin sceptisch waren nog altijd het spel aan het spelen zijn. Ik denk dat het heel moeilijk is om negen of elf uur te zitten spelen om vervolgens een review te pennen over een game zoals Destiny, toch? Als ik een reviewer was, zou het een bijna onmogelijke uitdaging zijn omdat er geen enkele manier is waarop je de volledige ervaring kan opnemen. Je kan misschien de campaign doen en wat PvP en je kan al zeker niet alle end-game activiteiten bekijken. Het doet de vraag wel opkomen over hoe games zoals Destiny in de toekomst gereviewd moeten worden."

Destiny screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.