4gamers.be

Visueel aspect Zelda Wii U geïnspireerd op Japanse animatie

Door Phazon, 01-12-2014 11:30

Eiji Aonuma, de producer van de Zelda-games, heeft recent in een interview weer wat verteld over The Legend of Zelda Wii U. Hij weet dat veel mensen aangenaam verrast waren tijdens E3 en dat velen het spel prachtig vinden. Bij het zoeken naar een nieuwe grafische stijl voor de wereld van The Legend of Zelda werd er gedacht aan het imiteren van bepaalde zaken uit de echte wereld om een zeker gevoel van realisme te bekomen en het tegelijkertijd halen van inspiratie uit Japanse animatiefilms. Wanneer we nog wat meer van de titel zien, is niet geweten, maar hoogstwaarschijnlijk zal The Legend of Zelda Wii U een van de grote aanwezigen zijn op de Nintendo E3-presentatie van 2015.

The Legend of Zelda Wii U screenshot

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair