4gamers.be

Ubisoft verwacht geen serverproblemen voor The Crew

Door Jay, 01-12-2014 12:48, bron: themetropolist

Serverproblemen op de launch die ook daarna nog een hele tijd blijven aanslepen zijn de laatste tijd jammer genoeg meerdere keren voorgekomen en dus zou je al beginnen vrezen voor de lancering van The Crew deze week, ook al omdat Ubisoft met de lancering van Assassin's Creed Unity geen al te goede beurt maakte. Bij Ubisoft zelf hebben ze er alleszins wel vertrouwen in.

Serkan Hasen, lead game designer van The Crew, verwacht geen serverproblemen, en dat is volgens hem vooral te danken aan het feit dat men uitgebreide testfases heeft georganiseerd. Die bètapersiodes zijn natuurlijk specifiek bedoeld om de online infrastructuur te testen en blijkbaar zou alles in orde zijn om een goede launch te verzekeren, toch wat die online connectiviteit betreft. Of The Crew daarnaast ook effectief een goede game is, valt nog af te wachten.

The Crew screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.