4gamers.be

Update: Resogun bevestigd voor PS3

Door Jay, 05-12-2014 16:57, bron: pegi

Update:

Ondertussen is het bevestigd dat Resogun inderdaad naar PlayStation 3 zal komen en dat op dezelfde dag als de PS Vita-versie, met name op 23 december. Voor een kleine 15 euro kan je de game downloaden, maar als je de PS4-versie al hebt, kan je hem gratis downloaden op beide andere platformen.

Origineel : Resogun waarschijnlijk ook naar PS3

Vooralsnog is Resogun exclusief te verkrijgen voor PS4, maar dat zal niet eeuwig het geval blijven. Onlangs werd immers al een PS Vita-versie aangekondigd en nu is ook een PS3-versie opgedoken. De PS3-versie kreeg namelijk een rating van PEGI, waardoor die versie eigenlijk zo goed als bevestigd is. Meer info ontbreekt evenwel dus daarvoor is het wel nog wachten op een officieel woordje uitleg.

Resogun screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.