4gamers.be

Donkey Kong-acteur klaagt Nintendo aan na hartaanval

Door Jay, 04-12-2014 00:03, bron: latimes

Nintendo wordt aangeklaagd door een acteur die een hartaanval kreeg in een Donkey Kong kostuum. De acteur werd in mei vorig jaar door Nintendo ingehuurd om ter ere van Donkey Kong Country Returns 3D in de Los Angeles Zoo rond te lopen als Donkey Kong. Zoals wel vaker daar was het er enorm warm en rondlopen in een Donkey Kong kostuum helpt dan niet echt natuurlijk.

De acteur zou echter ook geen pauzes of wat ijs ter afkoeling gekregen hebben, hetgeen volgens hem en zijn advocaten heeft geleid tot het scheuren van de (binnen)wand van zijn aorta en het krijgen van een levensbedreigende hartaanval. Een operatie was nodig en er moest een hartdefibrillator ingeplant worden. Ook zou een vertegenwoordiger van Nintendo die de acteur moest begeleiden en controleren zijn job onvoldoende hebben uitgevoerd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.