4gamers.be

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster voor PS4 bevestigd

Door Jay, 11-12-2014 12:12

Update

Square Enix heeft inmiddels de komst van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster naar PS4 bevestigd. De opgepoetste compilatie zou in de lente van 2015 verschijnen.

Origineel (09/12/2014, 00:08)

De PS2-games Final Fantasy X en Final Fantasy X-2 kwamen op PS3 al eens opnieuw tot leven in HD en nu lijkt de opgepoetste versie ook voor PS4 te gaan verschijnen. De PS4-versie was namelijk even te koop via de officiële Franse webshop van Square Enix. Inmiddels is de pagina in kwestie alweer offline gehaald, dus de onthulling kwam duidelijk te vroeg, maar het feit dat het via een officiële website gebeurde maakt toch dat we er niet aan moeten twijfelen dat een PS4-versie van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster er inderdaad zit aan te komen. Een officiële aankondiging laat vermoedelijk dan ook niet lang op zich wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.