4gamers.be

Heists komen begin 2015 naar GTA Online

Door Jay, 16-12-2014 16:35

Een jaar na de originele release van GTA V hebben we wel next-gen remakes gekregen maar de heists voor GTA Online laten nog steeds op zich wachten. Dat wachten zou echter bijna voorbij zijn, want Rockstar belooft nu dat de heists begin 2015 beschikbaar zouden zijn.

De online heists, waarvan hieronder een trailer te zien is, lijken sterk op de heists die je ook in de singleplayer voorgeschoteld krijgt. Je kan ze met vier spelers aangaan, al moeten alle spelers wel minstens level 12 zijn. De leider moet een high-end appartement bezitten om de heist te kunnen plannen en net zoals in de singleplayer bestaat zo'n heist uit heel wat voorbereidend werk, om vervolgens af te sluiten met een knallende finale. Het geld voor dat voorbereidend werk moet de leider ophoesten en elk lid krijgt per missie zijn of haar deel, terwijl de leider zelf de grote buit pas aan het einde van de heist krijgt.

Rockstar belooft ongeveer 20 uur aan nieuwe gameplay dankzij de heists. Er zouden er 5 beschikbaar gesteld worden, dus dat zou dan 4 uur per heist zijn. Ook brengen de heists nieuwe voertuigen, wapens, kledij en items met zich mee.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.