4gamers.be

Hatred duikt weer op op Steam

Door papfles, 17-12-2014 09:14, bron: steamcommunity

Het begint een ware soap te worden rond Hatred, een game die je alles en iedereen laat afslachten. De game zocht via Steam Greenlight extra steun om te kunnen verschijnen, maar Valve stak daar een stokje voor. Men haalde het spel van Steam en dat leek het einde te zijn van Hatred. Toch is het spel nu weer opgedoken op Steam, zonder enige verdere uitleg. De makers zullen ongetwijfeld tevreden zijn met de terugkeer (en vooral met de extra aandacht die deze zaak heeft opgeleverd).

Gabe Newell, de grote man achter Valve, heeft de makers wel persoonlijk iets gestuurd hebben om zich te verontschuldigen voor de verwijdering. De makers zelf zijn uiteraard opgetogen met de terugkeer op Steam en hebben zelfs al de eerste plaats weten in te palmen.

(klik op de afbeelding om de volledige versie te zien)

Met dank aan Enzime voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.