4gamers.be

CV onthult bestaan van The Last of Us 2

Door Jay, 22-12-2014 00:03

Dat er aan een The Last of Us 2 gewerkt zou worden is op zich niet zo heel verwonderlijk. De eerste game deed het immers erg goed en dan is een vervolg natuurlijk nooit ver weg. Bovendien vindt Naughty Dog zelf het universum van The Last of Us rijp voor meer verhalen dan enkel het verhaal van Joel en Ellie. Door Sony dan weer werden nog voor de release van The Last of Us al domeinnamen voor The Last of Us 2 en The Last of Us 3 geregistreerd. Echt sterke indicaties voor het bestaan van The Last of Us 2 waren er echter nog niet, tot nu.

Op zijn LinkedIn-profiel maakt Michael Knowland, die van oktober 2011 tot april 2014 lead character artist was bij Naughty Dog, nu immers melding van The Last of Us 2, waarvoor hij blijkbaar een maand lang aan wat prototypes werkte. Dit doet vermoeden dat de ontwikkeling zich in een nog relatief vroeg stadium bevindt, maar men zou er dus wel mee bezig zijn. Knowland werkte voorts trouwens ook aan The Last of Us en Uncharted 4, en een derde game omschreef hij aanvankelijk gewoon als een AAA-game, die hij inmiddels echter heeft benoemd als zijnde The Last of Us 2. Interessant is dat zijn opvolger, Frank Tzeng, eveneens zegt dat hij helpt bij de ontwikkeling van een "onaangekondigde AAA-game", naast Uncharted 4. De kans lijkt dus groot dat Tzeng nu helpt bij de ontwikkeling van The Last of Us 2.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.