4gamers.be

S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaars weer springlevend

Door papfles, 22-12-2014 16:09, bron: pcgamer

De mensen achter S.T.A.L.K.E.R., het bedrijf GSC Game World, zijn weer springlevend. Het ging niet meteen van een leien dakje met de studio, maar men is gewoon rustig blijven verder werken, ondanks het feit dat STALKER 2 uiteindelijk werd geschrapt. Zo is men nu aan een nieuwe game bezig, al wou men nog niet onthullen wat er net in ontwikkeling was. Voordeel is wel dat men alles nog heeft bijgehouden, dus als men zou beslissen om er toch mee verder te gaan, zou dat nog mogelijk zijn, maar die informatie liet men achterwege. "We maken nu een traditionele game en we denken dat ons publiek er blij mee zal zijn dat het om een volwaardige game gaat. We verwachten veel van ons oud publiek", zegt de ontwikkelaar. Feit is wel dat een deel van de oorspronkelijke ontwikkelaars ondertussen elders onderdak heeft gevonden, zoals bij 4A Games (gekend van Metro).

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.