4gamers.be

Stem op de Digitale 100 en win!

Door Jay, 01-01-2015 00:07

Naar jaarlijkse gewoonte is het op 1 januari weer tijd voor de Digitale 100. Tot en met 31 januari 2015 kunnen jullie je stem uitbrengen op in totaal 100 digitale dames en door te stemmen maak je nog eens kans op een geweldige prijs ook, dus het loont de moeite. Hieronder vind je in elk geval onze nieuwelingen van dit jaar, inclusief een persoonlijke voorstelling, omdat ze misschien wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

    

    

Wat valt er te winnen?

Om te kunnen stemmen op de digitale dames van de Digitale 100 moet je niet geregistreerd zijn op 4Gamers, maar je registreren heeft wel zo zijn voordelen. Specifiek voor de Digitale 100 betekent dat namelijk dat je kans maakt op geweldige prijzen.

Dit jaar voorzien we één grote prijs voor iemand die op alle 100 dames van de Digitale 100 heeft gestemd. Het gaat om een HP ENVY Leap Motion 17" laptop. Om kans te maken op deze prijs, volstaat het op de wedstrijdpagina je deelname te bevestigen en tegen eind januari op alle 100 digitale dames te hebben gestemd. Dit laatste is belangrijk, dus zorg ervoor dat je geen enkele dame vergeet.


 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.