4gamers.be

Update - Twee Aliens-games verwijderd van Steam

Door papfles, 08-01-2015 09:27, bron: ign

Update:

Beide games zijn ondertussen wederom op Steam verschenen, dus het probleem dat er was, is ondertussen dus weer opgelost. Er werd verder geen woord gerept over de oorzaak, dus het blijft gissen naar de reden voor de week afwezigheid.

Origineel - 02/01/2015

Het gebeurt wel eens vaker dat bepaalde games plots niet meer te koop zijn op bepaalde platformen en dat is nu ook gebeurd met Aliens: Colonial Marines en Aliens vs Predator. Beide games zijn nu van Steam gehaald, waardoor je ze niet meer zal kunnen kopen. Het heeft waarschijnlijk te maken met Sega, dat mogelijk niet meer de verdeelrechten heeft voor beide games. Als je de games ooit hebt gekocht, kan je ze wel nog altijd wel downloaden en spelen. Colonial Marines, voor wie de game toch nog wil spelen, is nog wel steeds digitaal te krijgen via andere kanalen op dit moment.

Aliens: Colonial Marines screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.