4gamers.be

Dit jaar nieuws over nieuwe Hitman

Door Jay, 13-01-2015 00:09

Het is inmiddels al een jaar geleden dat de komst van een "next-gen Hitman" bevestigd werd, maar heel veel hebben we sindsdien nog niet over de game gezien of gehoord, buiten wat details en een eerste stukje artwork. Via Twitter heeft ontwikkelaar IO Interactive nu evenwel laten weten dat er "dit jaar" nieuwe info zal vrijgegeven worden.

Natuurlijk is het jaar nog maar net begonnen en dus kan die info nog wel even op zich laten wachten, maar zoals steeds lijkt E3 een goede plaats om de game uit de doeken te doen, al hoeft het niet per se daar te gebeuren natuurlijk. Tegenwoordig lijkt er immers een tendens te zijn om games al in aanloop naar evenementen te onthullen, zodat er op het evenement zelf verder op kan worden ingegaan. Hoe dan ook is het niet echt een verrassing dat de nieuwe Hitman dit jaar onthuld zal worden, aangezien Hitman: Absolution al dateert van in 2012.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.