4gamers.be

Twintiger wil huis van Michael uit GTA V bouwen

Door Jay, 17-01-2015 00:05

Via Kickstarter is de twintiger Paul Boyle op zoek naar maar liefst 1,67 miljoen euro om het huis van Michael uit GTA V in het echt na te bouwen, inclusief tuin en interieur. Het huis zou in Carlingford (County Louth, Ierland) worden gebouwd, maar volgens Boyle kan de locatie ook nog gewijzigd worden indien nodig. Naar eigen zeggen heeft hij met verschillende aannemers gesproken over de haalbaarheid van het project en blijkbaar is het dus mogelijk, tenminste als er voldoende centjes beschikbaar zijn.

Of Boyle echt aan zijn 1,67 miljoen euro zal geraken, valt natuurlijk te betwijfelen. Momenteel heeft hij wel al 30 euro bij elkaar en er staan nog 47 dagen op de teller, dus tja, alles is nog mogelijk, of niet natuurlijk. Dat zijn avatar op Kickstarter een troll face is, is vermoedelijk veelzeggend. Wel leuk bedacht natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.