4gamers.be

Doom spelen met broodroosters is ronduit geniaal

Door Jay, 18-01-2015 00:03

2015 is eigenlijk nog maar net begonnen, maar mogelijk hebben we nu al een van de meest memorabele filmpjes van dit jaar gevonden. In onderstaande video toont een modder genaamd vexal namelijk hoe je blijkbaar broodroosters kan verbinden met je pc om ze vervolgens te hacken zodat je ze kan gebruiken als controllers om games mee te spelen, hetgeen hij concreet demosntreert aan de hand van Doom.

Het is in wezen een eenvoudig hackproces, al kan het wel wat tijd in beslag nemen om helemaal in orde te krijgen. Ook moet je over een recente broodrooster beschikken, aangezien die tegenwoordig een usb-poort hebben. Het zou wel kunnen dat je broodrooster in plaats van als broodrooster als draadloze blender herkend wordt door je pc, maar in dat geval zou een reboot moeten volstaan.

[spoiler] uiteraard is dit fictie [/spoiler]

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.