4gamers.be

Enquête van Harmonix spreekt over "nieuwe Rock Band ervaring"

Door Jay, 19-01-2015 00:06

Het is niet de eerste keer dat Harmonix een Rock Band enquête de wereld instuurt, maar deze nieuwe is wel extra interessant. Er wordt namelijk letterlijk gesproken over een "nieuwe Rock Band ervaring". Aan deelnemers aan de enquête, die je hier kan invullen, wordt gevraagd welke features ze belangrijk vinden en ook wordt gepolst naar of men enkel de game zou willen dan wel een bundel met een of meerdere instrumenten indien een nieuwe game nog gebruik zou kunnen maken van de oude instrumenten. Tot slot wordt ook gevraagd in hoeverre men een pre-order ziet zitten.

Uiteraard is hiermee nog niet gezegd dat er effectief een nieuwe Rock Band komt, maar Harmonix lijkt de verschillende opties toch te verkennen. Recent nog werd na bijna 2 jaar nog eens DLC gelanceerd voor Rock Band 3, wat je zou kunnen zien als een reanimatie. Mogelijk toont de nieuwste DLC ook de interesse die er bij spelers nog of niet meer is. Enkele maanden geleden dan weer echter werd het Rock Band Network opgedoekt, wat dan weer eerder leek op het verder uittrekken van de stekker. Misschien echter wil men binnenkort dus een nieuwe stekker insteken, maar dat zal de toekomst nog moeten uitwijzen.

Dank aan Staticated voor het melden!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.