4gamers.be

2K voegt zieke tiener toe als speler in NBA 2K15

Door papfles, 19-01-2015 09:25, bron: bleacherreport

Zieke gamers een duwtje in de rug geven is iets dat heel wat ontwikkelaars met veel plezier doen. Het is vaak weinig moeite en de gamer zelf krijgt een leuke, unieke ervaring om zo eventjes zijn gedachten te kunnen verzetten. Dat is ook wat Matt Simon is overkomen. Hij is een ongelooflijke fan van basketbal en gezien zijn ziekte besloot men om hem even uit te nodigen, zijn bewegingen op te nemen en een uniek personage voor hem te maken in NBA 2K15. De ontwikkelaar gooide er ook meteen een ontmoeting met de Golden State Warriors-cheerleaders bij. Je kan hem nu ook downloaden in NBA 2K15 als free agent. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.