4gamers.be

Bravely Second brengt (nog) een bekend gezicht terug

Door Jay, 21-01-2015 00:03

Bravely Second is voorlopig nog niet bevestigd voor een release in het Westen, maar in Japan kunnen ze vanaf 23 april al aan de slag met de nieuwe RPG voor de 3DS. Inmiddels is duidelijk dat de game (nog) een bekend gezicht zal terugbrengen, wat niet geheel onlogisch natuurlijk aangezien Bravely Second een vervolg is op Bravely Default.

Het bekende gezicht in kwestie is Edea Lee. Tijdens een livestream werd haar terugkeer al bevestigd en via het Japanse Famitsu is zelfs al wat beeldmateriaal naar buiten gekomen. Edea is opgegroeid en zal een prominente rol spelen in Bravely Second. Blijkbaar is ze intussen ook een soort knight geworden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.