4gamers.be

Open bèta-trailer van Nosgoth focust op klasses

Door papfles, 22-01-2015 09:14, bron: store

Het universum van Legacy of Kain is er eentje dat gamers wel eens graag opnieuw willen bezoeken en dat is dan ook wat Square Enix aanbiedt, al is het op een andere manier dan verwacht. Men heeft immers een multiplayergame gemaakt in de wereld van Nosgoth (en dus geen nieuwe Soul Reaver bijvoorbeeld). Nosgoth, een free-to-play game, is vanaf nu in open bèta op Steam en dan wordt er wel vaker een trailer uitgebracht om even aan te stippen wat je allemaal kan doen en wie je kan zijn als personage. Deze trailer is niet anders en focust vooral op de verschillende klasses in deze strijd tussen mensen en vampieren.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.