4gamers.be

Pokémon eten ziet er niet altijd zo smakelijk uit

Door Jay, 24-01-2015 15:52

Zoals eigenlijk alles ziet ook eten er vaak beter uit in advertenties dan in het echt. Denk maar aan de hamburgers van McDonald's. Ook voor het eten dat geserveerd wordt in het Pokémon café is die wetmatigheid van toepassing. De promotiefoto's zagen er aanvankelijk veelbelovend uit, maar in werkelijkheid word je misschien toch iets minder enthousiast van bijvoorbeeld de rijstomelet met "aquasaus", zeker wanneer je er effectief van begint te eten. Maar goed, er is sowieso weinig eten dat er nog appetijtelijk uitziet wanneer je eraan begonnen bent en misschien smaakt het wel goed natuurlijk, en dat is toch het belangrijkste.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.